21 Temmuz 2013 Pazar

TV Guide Comic-Con Sayısından Supernatural 9.Sezon Bilgileri

Uyarı:Bu makalede spoiler bilgiler vardır.

TV Guide dergisinin Comic Con versiyonu sahibi olan bir hayran Supernatural'in 9.Sezonuna dair bilgileri paylaştı.



* Jeremy Carver ve Robert Singer 9.sezonun kaldığı yerden başlayacağını söyledi. Ara zamanı geçişlerle doldurmayacaklarını söyledi.
* Bob Singer, Sam’in hala “biraz hasta” olacağını ama bir şekilde tekrar sağlığına kavuşacağını söyledi. “İşte bu gerçek bir spoiler” diye ekledi.
* Crowley hala Sam ve Dean’in kontrolü altında ve muhtemelen bağlanmış bir şekilde olacak. (Ayrıca Carver ve Singer, Crowley’in insan olmadığını kesin olarak belirttiler. Ama Crowley kendisine insanlık enjekte edilmesinden pek hoşnut kalmayacak , bu da sezon boyunca ona renk katacak.)
* Castiel ormanda yalnız bir halde olacak. Yani Sam ve Dean ile birlikte olmayacak.
* “Melekler yeryüzünde olmaktan hiç memnun olmayacaklar. Onlar kanatlarını kaybetti. Artık güçleri yok ve ışınlanamayacaklar. Farklı gruplar birbirlerini bulacak” dedi Singer.
* “Bir miktar güçleri olan hoşnutsuz melekler ise muhteşem bir ordu oluşturacaklar.” dedi Misha ve ekledi, “Castiel düştü ve ilk defa insan olacak.”
*"İnsan Castiel,Dean ve Sam'den tavsiye alacak."
*"Düşmüş meleklerden bazıları olanlar yüzünden Castiel'i suçlayacak."
*"Dünya'ya düşen meleklerin bu olaya birbirinden farklı tepkileri olacak."
*"9.sezon başında tabletler ön planda olmayacak ama hala tüm taraflar tarafından istenilen şey olacaklar."
*"Men of Letters" ın Winchester aile tarihinde ne kadar eskiye dayandığını göreceğizz.Bu yeni karakter ve hikayelerin de kaynağı olacak."
*"Sezona başladığımızda Sam biraz hasta olacak ama onun bu hasta hallerinden nasıl kurtulacağı ise gerçek bir spoiler.



Karakterler hakkında yazılanlar

Abaddon: 9.sezonun büyük düşmanı olacak gibi görünüyor. Crowley’in 9.sezonda Sam ve Dean ile birlik olabileceği hakkında konuşulduğunda “Çünkü cehennemin kontrolünü ondan devralmak isteyen biri var. Bu kişi Sam ve Dean’in düşmanı, onların arasında düşmanımın düşmanı dostumdur hissi var.” Ama Abaddon’un sezon finalinde bedeni(Alaina Huffman) yandığı için Winchesterlar ile birlik olması olası değil.

Charlie: Carver, “Charlie’yi 9.sezonda tekrar göreceğimizi umuyorum” dedi.

Henry Winchester: Carver Henry Winchester hakkında konuştu. Günümüzde yaşıyor olmayabilir ama o artık günümüzün bir parçası. Bence istemese de flashback olarak bir dönüş yapmak zorunda. (Belki de sığınaktaki eski filmlerde görürüz onu.)

Benny: Singer, “Hayranlar Benny’i çok seviyor. Muhtemelen onu geri getirmenin bir yolunu bulacağız” dedi.

Kevin Tran: “Kevin Tran’ın oynaması gereken bir rolü var… Çünkü elinde henüz çözülmemiş bir melek tableti var.” diyor Singer.

Metatron: Carver, “Ben Metatron'a tepkiler yağacağını düşünüyorum.”

Naomi: Naomi kafasından bıçaklandı, ama bu Supernatural. Yani belki Naomi şu anki bedenini onaramazsa yeni bir beden bulabilir.

Golem: Carver,"O hala dışarda bir yerlerde."

Meg: Meg hakkında bir bilgi yok.

supernaturalturkey.com

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

İletişim

Email us: dizihb@gmail.com

Ekibimiz