10 Eylül 2012 Pazartesi

Unforgettable'da Değişim Rüzgarı


CBS tarafından Mayıs ayı içerisinde A Gifted Man,How to Be a Gentleman,CSI: Miami,NYC 22 ve Rob dizleri ile birlikte iptal edilen ve uzun süre iptalden dönüleceği konuşulan Unforgettable,yapımcı şirket ile CBS'nin görüşmeleri sonucu iptalden dönmüştü.

Önümüzdeki yaz döneminde(2013) 13 Bölümden oluşacak 2.Sezonuyla yayına başlayacak olan Unforgettable'da yeni sezona dair bazı değişiklikler olacak.

Dizinin ilk sezonunda düzenli rollerle kadroda yer alan Michael Gaston(Det. Mike Costello),Daya Vaidya(Det. Nina Inara) ve Kevin Rankin'in(Det. Roe Saunders) yeni sezonda yer almayacağı belirtildi. 

Daya Vaidya konuyla ilgili twitter hesabından yaptığı açıklamada,"CBS diziyle ilgili bazı yaratıcı değişiklikler yaptı ve yardımcı oyuncu kadrosundaki birçok isim gelecek sezon hikayesinde olmayacak. Nina, Roe, Tanya, Mike artık yoklar. Üzgünüz ancak yakın gelecekte harika projelerle yeniden karşınızda olacağız." ifadelerini kullanarak Unforgettable hayranlarına bir nevi veda etmiş oldu.

Yaşanan gelişmeler göz önüne alındığında Unforgettable 2.Sezonunda yeni oyuncular bizi bekliyor gibi görünüyor.Alınan bu kararın diziyi nasıl etkileyeceğini 2013 yaz döneminde hep birlikte göreceğiz.

Dipnot:Unforgettable ilk sezonunda bölüm başına ortalama 2.3 reytin oranı ve 18 ile 49 yaş arası 11.3 milyon toplam izleyici istatistiklerine sahipti. Dizi Konusu:
Yeni polisiye draması Unforgettable, "hyperthymesia" sendromlu bir kadın ve eski polis dedektifi olan Carrie Wells karakterinin üzerine kurulu (Bu hastalığa sahip olan insanların neredeyse hiçbir detayı unutmadıkları otobiyografik hafızaları oluyormuş). Carrie bu rahatsızlıktan muzdarip olmasına rağmen hayatında unuttuğu tek şey kız kardeşinin nasıl ve kim tarafından öldürüldüğü.. Dizi, geçmişinde yaşadıklarını geride bırakıp yeni bir hayata başlamaya çalışan Carrie'nin kendisini tekrar polislerin arasında, eski ortağı ve sevgilisi Al Burns'ün ekibine yardım ederken bulmasını anlatıyor. Tabii ki bir yandan da kız kardeşinin cinayetini araştırmaya devam ediyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

İletişim

Email us: dizihb@gmail.com

Ekibimiz