10 Eylül 2012 Pazartesi

Supernatural 8.Sezonu Final Mi Olucak ?


The CW'nin sevilen dizisi Supernatural'in geçtiğimiz 7.sezonda gündemden düşmeyen "Dizi bu sezon final yapacak mı?" sorusu dizinin 8.sezonunda da şimdiden gündeme gelmeye başladı.

Ara verdiği Supernatural'a bu sene ekibe showrunner olarak katılan yazar ve yapımcı Jeremy Carver konuyla ilgili açıklama yaptı. Carver Assignment X'e yaptığı röportajda "Size şunu söyleyebilirim, dizinin bitimiyle ilgili herhangi bir konuşma şimdiye kadar gerçekleşmedi. Bu sene planladığımız ve kurguladığımız hikayeler önümüzdeki senelerin hikayelerinin de alt yapısını oluşturacak şekilde hazırlanıyor. Kısacası kendi açımızdan şunu söyleyebilirim ki Supernatural'ın yakın bir zamanda sona erdirileceğini kesinlikle düşünmüyoruz" diyerek bir nevi dizinin gelecek sezonları için şimdiden kafalarında planlarının kurgulanmış olduğunu belirtmiş oldu.Ayrıca Jeremy Carver "Gösteride istediğimiz sonu yaratamazsak bu gerçekten utanç verci olur" diyerek kendilerine Supernatural'in hikayesini tamamlama ve bitirmek için yeterli bir süre verildiğine inandığının belirtti.

 Dizinin yaratıcı ekibinin yetkili isimlerinden Jeremy Carver'ın henüz erken de olsa bu açıklamaları yapması Supernatural hayranlarına umut verdi.

Ek bir bilgi olarak her yıl Fox kanalı tarafından düzenlenen Teen Choice Awards ödül törenine bu hafta sonu düzenlenecek olan orginazasyonunda "En İyi Fantastik ve Bilimkurgu Oyuncuları" Aday Kadrosunda Jensen Ackles(Dean) ve Jared Padalecki(Sam)'de yer alıyor. Supernatural 8.Sezon prömiyerini 3 Ekim Çarşamba akşamı The CW'nin yeni dizisi Arrow'dan sonra gerçekleştirecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

İletişim

Email us: dizihb@gmail.com

Ekibimiz